Bestil en gratis udlejningsvurdering

Vi glæder os til at gøre en forskel for dig!

Sommerhusudlejning på Holmsland Klit ved Vesterhavet

Må vi udleje dit feriehus ? 

Træt af de store, upersonlige udlejningsbureauer – og syntes du også de tager alt for meget i provision?
Vi brænder for at give dig udlejning i særklasse.

Westerland.dk Feriehusudlegning er et lille, 100% LOKALT feriehusbureau, ejet af Erland Nørgaard, med rødderne dybt forankret i Søndervig. Siden 2002 har Westerland.dk naturligt deltaget i udviklingen af Søndervig, med et stort engangement og vilje til at fremme turismen for feriedestinationen Søndervig-Hvide Sande.

Vi har aldrig haft en intention om, at være Søndervigs største udbyder af feriehuse til udlejning, men vil være kendt for, at give husejerne og feriegæsterne en god service.

Med fast base midt i Søndervig, byens ”gågade”, Badevej 13, ligger vi strategisk perfekt både hvad angår parkeringsmuligheder for bureauets gæster, men også hvad angår at nå ud til ferieområdets strøg gæster.

Kun lokale medarbejdere
Hos Westerland.dk er vi 8 fuldtidsansatte der alle er lokalt forankret. Vi kender alle de feriehuse vi udlejer og bestræber os på at komme forbi de enkelte feriehuse minimum en gang om året. På den måde kan vi bedre rådgive og vejlede både vores husejere og feriegæsterne.

 • Højt serviceniveau
  Effektiv og ”rullende service”.
  Vores servicevogn har mobil opkobling til vores interne service system, og er løbende ajour med indkomne serviceopgaver og kan derfor på kort tid være fremme ved gæsterne. Straks vores serviceteknikker påtager sig opgaven, får feriegæsten en sms herom og ved vi er på vej.

 • Gratis tilsyn og pasning af pool og spa
  Vores specialuddannet tekniker sørger for, at vandkvaliteten er i orden.

 • 24-timers døgnvagt
  Det skal være trygt, at være gæst hos Westerland.dk. Vi står til rådighed 24-7 365 dage om året for vores feriegæster. Efter normal åbningstid tager vores døgnvagt over ved uforudsete problemer ude i husene.

 • Egne rengørings- og kontrolteams
  Vi benytter os ikke af eksterne rengøringshold, men udelukket egne hold, folk vi har tillid til og som kender vores standard niveau. Der sørger for at husene er rene og pæne, ved hver skift.

 • Kun lokale ferie- og ejerrådgivere
  Hos Westerland.dk går vi ind for, at alle vores rådgivere er lokalt forankret, alle kender de feriehuse vi udlejer og bestræbe ros på at komme forbi de enkelte huse minimum en gang om året. På den måde kan vi bedre rådgive og vejlede både vores husejere og feriegæster.


Som husejer hos Westerland.dk Feriehusudlejning får du blandt andet:
 

 • Frit valg af skiftedag: fredag eller lørdag
 • Mulighed for valg af obligatorisk rengøring
 • Glade og tilfredse gæster der kommer igen
 • Høj udlejningsprocent og god provisionsaftale
 • Mulighed for selv at tage del i kontrol og rengøring
 • Seriøs lejerskiftekontrol og høj standard i rengøring
 • Professionel fotografering og markedsføring af dit feriehus
 • Gode lokale aftaler med diverse leverandører og håndværkere
 • Din egen ejerside, hvor du kan følge udlejningen, kundeevalueringer døgnet rundt
 • Gratis SMS-service med besked om nye bookinger eller beskeder fra din ejerrådgiver
 • Personlig betjening af rutineret og engangeret personale, hos os er du IKKE et nummer i køen

Effektiv og seriøs markedsføring af dit feriehus
Som din udlejningspartner, får du en effektiv og seriøs markedsføringspartner når du vælger Westerland.dk – vi ser det som vores vigtigste opgave, hele tiden at have fokus på belægningen og højst mulig fortjeneste. Vi benchmarker dit hus med andre lignende huse og vurderer løbende husets udlejningspotientiale og evt. forbedringsmuligheder. Efter hjemkomst fra dit hus, modtager feiregæsterne et digitalt spørgeskema, som vi lytter til – og er der noget det kræver fokus, sætter vi os sammen med dig som husejer og ser på mulighederne for evt. forbedringer.

90% af feriegæsterne orientere sig online, inden drømmehuset bookes. Derfor har vi stor fokus på vores digitale markedsføring. Vi sørger for professionelle billeder af huset, plantegning samt miljø billeder. Vores nye hjemmeside er funktionel og overskuelig, så dit hus præsenteres bedst muligt. Vi annoncerer digitalt på forskellige platforme og er aktive på Google for at sikre, at netop dit hus bliver fundet, når feriegæsterne er på jagt efter et ferieophold ved Vesterhavet.

Kunne det friste?
Ring til os med det samme på tlf. 97 33 98 00, så tager vi en snak om feriehusets udlejningspotentiale. Eller bestil online en gratis udlejningsvurdering.

De bedste hilsner

Erland Nørgaard, indehaver