Blog post af Bent Guldberg

Opstrupsvej 14 - sikker en forvandling

Opstrupsvej 14 - sikker en forvandling

Bent Guldberg / Nov 13, 2017

Et velholdt og renoveret sommerhus udlejer bare bedre!
Af Bent Guldberg

 

Det er af stor betydning at følge med tiden og forsøge at efterleve lejernes krav og forventninger. Såfremt huset ikke løbende renoveres, kan det have stor betydning for lejeindtægten.

Her i foråret overtog parret Jette og Kristian det 123 m2 store 8-personers sommerhus på Opstrupsvej, beliggende på en 2.000 m2 stor, velholdt plænegrund. Et hus det med sikkerhed vil give glæde og gøre gavn for den helt store familie.

Her fra alle os hos Westerland.dk Feriehusudlejning ønsker vi Jette og Kristian tillykke! med det super flotte resultat - næste skridt er at få huset malet udvendigt, fortæller Kristian.

  

Der er ingen facitliste på hvad der hører med til en renovering, men et godt råd vil være at anskue sit hus lidt fra oven med kritiske øjne og kigge på hvad vi selv lægger vægt på når vi holder ferie. Specielt køkken, badeværelse og senge er faciliteter, som vi ved gæsterne pointerer højt.

Hos Westerland.dk Feriehusudlejning er vi meget opmærksomme på at standarden er i orden. Vi har gennem årene opnået rigtig mange gengangere, der er kommet i generationer, fordi huset og servicen er tilfredsstillende.

Forventninger og krav fra lejerne er stadigt stigende, så hvis vi vil være med, må vi indrette vores udlejning efter markedet og efterspørgslen.


Husk at det er ikke nok, at huset fremstår flot vedligeholdt og pænt renoveret hvis ikke også de ting, som er i huset, er i brugbar stand.

Gode råd i den henseende vil være:

  • Gode senge/madrasser
  • Gode/nye puder og dyner uden pletter
  • Pæne og velholdte møbler
  • Gulve og gulvtæpper som ikke er fyldte med pletter m.m.
  • Godt udstyret køkken, bl.a. ensartet service og nok til pers. antal x 2
  • God belysning i både køkken, stue og soverummene