Sommerhus ferie på Vestkysten –inspiration til aktiv ferie og sjove oplevelser 

Oplevelser på Vestkysten

Ude efter en masse nye ferieminder? Holmsland Klit, på Vestkysten byder på et væld af dem. Tag f.eks. familien med i LEGOLAND, nyd en solrig eftermiddag på stranden i Søndervig og slut af med et hop i Vesterhavets blå bølger. 

Besøg Kabelpark i Hvide Sande hvor du spænder vandskien på og springer ud på Ringkøbing Fjord og mærker suset når du trækkes rundt på banen. Nyd 2 timers sejllads på bramsejlsskonnerten Maja der stævner ud fra Hvide Sande,  kom og oplev hvordan sandkunstnerne kan forvandle strandsandet til de vildeste kunststykker i Søndervig, når dørene til årets sandskulpturfestival åbner.

Naturen langs Holmsland Klit er noget helt specielt med et væld af alsidige naturoplevelser, der blot ligger og venter dig, lige fra hvide brede sandstrande til hede, skov og plantage. Et godt udbygget netværk af gang- og cykelstier gør området til det perfekte valg for dig der elsker en aktiv ferie på mountain bike eller en rask løbetur. Langs kysten er der anlagt en række parkeringspladser, så du hurtigt når ned til din ynglings oase.