Sommerhuse med hund tilladt

Tag hunden med på ferie i et sommerhus på Vestkysten. Vores hundevenlige sommerhuse giver familiens firbenede ven særligt meget plads at bolte sig på. En stor del ag husene har desuden en lukket terrasse. 

 

Hunden er en vigtig del af familien, også hos Westerland.dk, og vi tilbyder en masse spændende huse hvor hunden også er velkommen.

Når I holder ferie i et sommerhus hvor hund er tilladt, er det naturligvis tilladt at have hunden med indenfor. I skal dog tage hensyn til husets ejer og de kommende feriegæster - og det betyder, at I skal sørge for, at hunden ikke kommer op i møbler eller senge, og at I inden afrejse sørger for grundig rengøring af huset. Herunder også fjernelse af eventuelle hundehår og "efterladenskaber" på grunden (dette gøres også selvom I bestiller en rengøring).

De brede, hvide sandstrande er skønne tumlepladser for vores firbenede venner. I vinterhalvåret fra 1. oktober til 31. marts behøver hunden ikke være i snor når i færdes på stranden, når blot I er sikker på, at I kan kalde den til jer. Der findes desuden også skønne hundeskove omkring Ringkøbing Fjord. 

 

Book et sommerhus med hund tilladt:

Sortér efter