Områder

Vi har sommerhuse over hele vestkysten

Flotte områder i dejlig natur

Naturen herude langs Vestkysten er noget helt specielt, uanset årstiden, vind og vejr. Et ferieophold i et skønt sommerhus på Vestkysten vil give dig og din familie mulighed for en masse af alsidige naturoplevelser lige fra høje klitter, brede hvide sandstrande til lyngbeklædt hede, flotte plantager og egekrat. 

Naturen langs Holmsland Klit er noget helt specielt med et væld af alsidige naturoplevelser, der blot ligger og venter dig. Her åbner himlen og havet op. Det er her, du vil kunne mærke Vesterhavets kræfter, når bølgerne slår ind og det hvide skumsprøjt flyver hen langs stranden. 

Elsker du cykelferie, er området omkring Søndervig og Hvide Sande et oplagt sted, her gemmer der sig de mest charmerende cykelruter i Jylland, der vil fylde dig med en masse sanseindtryk. Cykelstierne snor sig igennem hede og klitter, hav og fjord. Kan cyklen ikke være i bagagen? Så hjælper vi dig gerne - der er mange muligheder for at leje en cykel ved Ringkøbing Fjord.

Om du er til lange traveture, drage-lege, bidt af en gal rav-jæger eller blot ønsker at ligge og nyde lyden af Vesterhavet eller måske hoppe i bølgen blå, ja så har vi nogle af Danmarks bedste badestrande lige ved hånden. Om du er gammel og garvet eller frisk nybegynder, er Ringkøbing Fjord-området og kysten, et eldorado for lystfiskere.