Last minute tilbud - Sommerhuse ved Vesterhavet

Last Minute ferie ved Vesterhavet: Kan du pakke kufferten nu og drømmer om en dejlig sommerhus ferie på Vestkysten? Så kan du være heldig at finde et godt last minute tilbud hos os. Book online nu, rabatten følger med automatisk.

 

Fælles for de fleste af vores sommerhuse, er at de ligger tæt på hav og strand, tæt på Ringkøbing Fjord, i området Hvide Sande – Søndervig, et af de nok smukkeste natur områder i Danmark: Vestjylland lige ud til Vesterhavet. I et område fyldt med spændende aktiviteter.

Når du lejer et feriehus hos os, får du gratis vores store fordelsprogram Key2Activity og KidsVIP med. I får bl.a. gratis og ubegrænset bowling, minigolf og fitnesscenter. Til de mindste har vi vores KidsVIP, her er der masser af rabatordninger – bl.a. gratis adgang til Zoo, akvarium og legeland.

På denne side kan du finde en oversigt over vores Last Minute sommerhuse, som vi giver rabat på. Så er du fleksibel og klar til at holde ferie her på Vestkysten med kort varsel, så kig på vores last minute tilbud nedenfor. 

Sortér efter