Lyst og særdeles velholdt træsommerhus

Milevej 13, Klegod (Hus-ID: 210)

6 sovepladser

Max 2 hunde

Strand: 550 m

Lyst og særdeles velholdt træsommerhus

Milevej 13 er et 94 m² stort og fantastisk flot, lyst og stemningsfuldt træsommerhus, beliggende på en stor naturgrund i et populært ferieområde, blot få minutters gang fra Vesterhavet. Et ideelt valg til den store familie, der trænger til en afslappende ferie.

Den fine beliggenhed nær klitter og strand indbyder til lange spadsereture, og den energibesparende varmepumpe for, at varmen hurtig kommer igen, efter en rask tur ved havet. Med sauna og brændeovn er rammerne sat for, at I kan tanke nye kræfter langt væk fra hverdagen. Hunden er også rigtig meget velkommen her.

I vil hurtigt føle jer hjemme her i dette hyggelige sommerhus. Indretningen er stemningsfuld og indbydende med lyst træ på vægge og lofter, og et fantastisk lysindfald fra de store vinduer. Det hyggelige opholdsrum er åbnet op og kombinere køkken og spisestue i ét fælles rum. I opholdsrummet står også husets brændeovn, som i klassisk sommerhusstil fylder rummet med varme og afslappende feriestemning. Fra opholdsrummet er der direkte syn til husets stue, der med sine gode møbler og fladskærms-TV er et naturligt samlingssted, efter en lang, dejlig dag og fødderne bare skal op, og der skal hygges og slappes af.

Flot og velindrettet køkken med alt i hårde hvidevarer, bl.a. køleskab med 30 liters frysekapacitet, mikroovn og opvaskemaskine. Rigtig fint og velindrettet badeværelse med et lækkert badekar, der er perfekt at stresse af i, efter en lang dag ved havet. Kan I ikke få varme nok - så tænd op i saunaen, det er wellness!

Husets store terrasse er ideelt for dig, der elsker at nyde feriedagene ude med solbadning, en god bog eller bøf på grillen. Terrassen, som praktisk nok er delvist overdækket, strækker sig omkring huset fra vest mod syd, og skal morgenkaffen nydes udenfor, er der en dejlig, lidt mindre østvendt terrasse. Terrasserne er naturligvis udstyret med gode havemøbler, liggestole og grill.

Feriehuset ligger i et naturskønt, populært ferieområde, med et godt netværk af stier ned til stranden. Men har I cykler med, er der et godt stisystem mellem Søndervig og Hvide Sande. 

 

Stue: Lyst og indbydende, pæne møbler, brændeovn, varmepumpe og fladskærms-TV.
Køkken: Køleskab m/30 liters frysekapacitet, opvaskemaskine og mikroovn.
Bad: Rummeligt badeværelse med sauna, badekar, bruseniche og gulvvarme. 
Udendørs: Syd- østvendt terrasse, lukket og delvist overdækket. Havemøbler, liggestole og grill. Huset ligger på kuperet naturgrund. 
Øvrige: Gratis trådløst internet, gratis vaskemaskine, gratis barneseng og højstol. 
Slutrengøring: 795,-

Milevej 13
2.740 DKK
Prisen er inklusiv
Se priser og book
Få 10% rabat ved booking af min. 21 nætter i perioden:
14/08/2021 - 08/01/2022

Faciliteter i sommerhuset

Få overblikket over alle sommerhusets faciliteter og praktiske informationer

Internet
Brændeovn
Varmepumpe
TV
DVD
Sauna
Parabol
Opvaskemaskine
Naturgrund
Mikroovn
Ikke ryger
Lukket terrasse
Gulvvarme, bad
Vaskemaskine
Barneseng
Barnestol
Overdækket terrasse
Grill

Fakta om sommerhuset

30L

1 toilet m. bad og gulvvarme


Soveværelser:

1 dobbeltseng (180x200)

1 dobbeltseng (180x200)

2 enkeltsenge 90x200


Plantegning:

Byggeår 1974
Renoveret 2021
Boligareal 94 m2
Grundareal 2.000 m2
Terrasse 40 m2
Sovepladser 6
Badeværelser 1
Hund tilladt Ja (max 2)
Strand 550 m
Indkøb 5.000 m
Rengøring 795 DKK
Internet Ja

Priser og booking

Få 10% rabat ved booking af min. 21 nætter i perioden:
14/08/2021 - 08/01/2022
Ankomst
Hjemrejse
Pris i alt
BOOK NU