Har du spørgsmål til din ferie

Afbestillingsforsikring hos Westerland.dk

Herunder finder du oplysninger omkring vores afbestillingsforsikring.

Har du lejet et sommerhus, men bliver nødsaget til at afbestille pga. Sygdom, tilskadekomst eller dødsfald hos dig selv eller de medrejsende.

Afbestillingsforsikringen er markedets nok billigste, som vi kan tilbyde alle vore feriegæster, til kun 6% af den samlede lejepris. Vores afbestillingsforsikring dækker det fulde lejebeløb ekskl. Administrations gebyr kr. 475,-. Afrejseforsikringen bestilles under bookingforløbet eller kan tilkøbes bagefter.

Betingelser
Afbestillingsforsikringen bestilles under bookingen af det ønskede sommerhus eller seneste 7 dage efter booking dato.

Afbestillingsforsikringen dækker indtil afrejse fra bopælen.

Afbestillingsforsikringen dækker ikke kroniske/eksisterende sygdomme eller hvis sygdommen eller tilskadekomsten var til stede ved bestillingen af forsikringen. Det er en betingelse, at der ikke har været sygdomssymptomer før afbestillingsforsikringen er trådt i kraft.

I tilfælde af afbestilling af dit sommerhusophold, skal du straks kontakte Westerland.dk Feriehusudlejning. Senest på afrejsedagen skal lægeerklæring mod forlangende fremvises.

Ved udbetaling i forbindelse med annullering af dit sommerhusophold, indtræder Westerland.dk Feriehusudlejning i alle dine rettigheder over det lejede sommerhus, og har retten til genudleje.