Webcam fra Lyngvig Fyr ved Vesterhavet

  

 Her ser du live billeder fra det 38 meter høre Lyngvig Fyr der er placeret mellem Hvide Sande og Søndervig.

 

Syd for Hvide Sande, på Holmsland Klit rager Lyngvig Fyr med sine 228 trin op midt i klitlandskabet, fyret blev bygget i 1906, beslutningen om et fyr på Holmsland Klit bygger på en tragisk hændelse i 1903 hvor 24 søfolk mistede livet ved en stranding. Lyngvig Fyr er Danmakrs højeste fyrtårn, fyrrets flammehøjde er 53 meter, selve tårnet er 36 meter højt. Fra toppen af Lyngvig Fyr har du Vestkystens bedste udsigt: Vesterhavet og Ringkøbing Fjord ruller ind fra hver sin side og omkranser den fredede klithede.

For foden af Lyngvig Fyr ligger fyrmestergården, en skøn butik med retrovarer og brugskunst. Trænger du til et hvil efter turen ned fra fyret. kan du besøge den hyggelige café og nyde en kop duftende kaffe, en lækker frokost eller måske en kølende is. Udenfor fyrmesterboligen kan børnene boltre sig på naturlegepladsen.

Området omkring Lyngvig Fyr består af over 300 ha. fredet klithede og klitter, som bestemt er en gåtur værd.

Adresse:

Lyngvig Fyr
Holmsland Klitvej 109
6960  Hvide Sande

Mere information: http://www.levendehistorie.dk
Rutebeskrivelse: Se på kort

 

 

 

 

Webcam fra KABELPARK® fra Hvide Sande ved Ringkøbing Fjord

 

Her ser du live billeder fra det super seje kabelsystem i Hvide Sande der trækker op til 10 personer på én gang.  

Syd for Søndervig, i Hvide Sande, finder du KABELPARK®  - kom med ud på fjorden og oplev suset, stå på vandski og wakeboard rundt i kabelparken.

Her bliver du trukket rundt af en kabelbane, hvilket gør det nemmere at lære at stå på vandski. En aktivitet hele familien kan være med til.

Adresse:

Kabelpark Aqua Sports Zone
Gytjevej 15
6960  Hvide Sande 

Mere information: www.kabelpark.dk    

Rutebeskrivelse: Se på kort