Information om COVID-19

Opdateret 26. Oktober 2020

  

Her hos Westerland.dk Feriehusudlejning prioritere vi vores gæsters sikkerhed og sundhed højt, og vi følger naturligvis regeringens og sundhedsstyrelsen anbefalinger og retningslinjer.  

Westerland.dk Feriehusudlejning følger udviklingen omkring COVID-19 tæt, og forsøger på bedst muligvis at opdatere vores gæster omkring situationen. Men vi vil opfordrer alle vores gæster til at søge yderligere info på følgende hjemmesider:

Vi vil dog gerne understrege at det stadig er sikkert at tage i sommerhus i Danmark, og at vi glæder os til at byde jer velkommen ved Vesterhavet.

 

Bemærk ekstra responstid: Team Westerland.dk er selvfølgelig til stede på kontoret her på Badevej 13, hvor vi sidder klar til at hjælpe vore feriegæster både telefonisk og via mail.  Men da vi lige nu får rigtig mange henvendelser vedr. Covid-19, men der kan forekomme ekstra ventetid. Kontakt os kun i hastetilfælde, eller hvis ankomstdagen er nært forestående. 

Westerland.dk´s retningslinjer:

Her på kontoret har vi opsat plexiglas over vores disk samt dispensere med hånddesinfektion. Desuden beder vi alle vore feriegæster om fuld forståelser for følgende retningslinjer:

  • Sprit hænder ved ankomst til kontoret (der forefindes håndsprit ved hoveddøren).
  • Max 4 besøgende på kontoret, kun 1 person pr. familie.
  • Ingen hunde/kæledyr på kontoret.
  • Sørg for ved ankomst/afrejse at have lejebevis/forbrugsafregning klar.
  • Gør besøget på vores kontor så kort som muligt, begræns besøgende til absolut minimum, opstår der problemer, kontakt os telefonisk eller via email.

Ønskes der afrejse før den planlagte afrejsedag, venligst kontakt os hurtigst muligt. Dette kan afhjælpe vores rengøringsteams og desuden hjælpe os til at lukke næste hold feriegæster tidligere ind, hvilket vil mindske trafikken på kontoret i den travle ankomst/afrejsetid.

Generel information

Vores fokus er din sikkerhed og tryghed