Sommerhusudlejning ved Vesterhavet

Velkommen hos Westerland.dk Feriehusudlejning, Søndervig 

 


Westerland.dk Feriehusudlejning er et mindre familieejet udlejningsbureau grundlagt i 2002 af Erland Nørgaard, på Badevej i Søndervig.

 

Siden starten i 2002 har virksomheden haft en jævn tilgang af nye sommerhuse, så vi nu udlejer knap 300 gode og velbeliggende sommerhuse ved Søndervig, Hvide Sande, Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Vores kærneværdi er personlig service, høj kvalitet og ferierådgivere, der selv bor i området og derfor kan give dig de bedste tips og ideer, hvis ikke ferien kun skal foregå på stranden. Vi kender alle vores sommerhuse og derfor kan vi hurtigt og fagligt rådgive dig om, hvilket sommerhusder passer bedst til dine ferieønsker.

 

Vi har sommerhuse til alle behov, fra det helt enkle sommerhus, til luksushuse med spa og swimmingpool, og ønsker altid at vejlede og hjælper vores gæster bedst muligt.

 

Westerland.dk Feriehusudlejning vægter gode priser og det lokale kendskab højt og vil sørge for, at jeres ferie på ved Vesterhavet bliver helt speciel.

 

Hos os er der sjældent kø ved nøgleudleveringen, trods højsæson, er det ofte muligt at få nøglen udleveret før klokken 14.00 (du modtager en SMS straks huset meldes klar). Vi har branchens bedste åbningstider, og ønsker du ferietips til områdets attraktioner og aktiviteter, eller dansk valuta, brochurer mv. , så kig forbi kontoret på Badevej 13. 

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen som gæst eller ny husejer hos Westerland.dk – hos os er du noget helt specielt!