Blogpost von Bent Guldberg

Din formidlingsaftale 2020 nu klar for godkendelse!

Din formidlingsaftale 2020 nu klar for godkendelse!

Bent Guldberg / Nov 13, 2017

Så er din formidlingsaftale 2020 klar til godkendelse
Af Bent Guldberg

 

Kære husejer, hos Westerland.dk Feriehusudlejning lægger vi stor vægt på, at den aftale, som vi i samarbejde med dig som husejer, bliver til glæde for os alle - dig som udlejer, for husets lejere og for os som formidler. 

Derfor er det vigtigt at du tager et kig på din formidling 2020, gennemgår punkterne - er der ændringer eller skulle der være sket en svipser under indtastningen, så giv os et kald på 97 33 98 00, send os en mail på info@westerland.dk eller kontakt os via dagbogen.

Ønsker du at disponere over dit sommerhus til egen ferie, kan du selv spærre under "Husets kalender" til venstre i menuen.

 

I På din nye husejer side, kan du bl.a. kunne se oversigt over husets lejeindtægt, bookingerne, hus bedømmelser og ejershop.

Du vil her i opstarten kunne opleve lidt børnefejl/mangler - bl.a. er der lige nu ikke registeret noget i "El & vand oversigten", ligeledes er data i "bedømmelser" ikke importeret. Men vi OBS på manglerne - og der arbejdes på højtryk i maskinrummet :) 

 

TIP OS GERNE, hvis du finder fejl og mangler vedr. dit sommerhus, gerne her på husejer siden og selve husets præsentations side online. Har du kommentarer vedr. huset eller blot generelt systemet og hjemmesiden, er du velkommen til at sende en mail til Bent@westerland.dk